Onze praktijk

Persoonlijk en betrokken.
Ervaren en vakkundig.
Tijd en aandacht.
Complete en liefdevolle zorg.

Waar we voor staan

De beste zorg op het gebied van anticonceptie, zwangerschapsbegeleiding, echoscopie, bevalling en kraambed.

Verloskundigenpraktijk Weert bestaat uit een hecht team van vier verloskundigen en een vaste waarneemster. Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je zwangerschap persoonlijke en deskundige begeleiding krijgt. Echt persoonlijk, want we willen je goed leren kennen en jullie ons. Onze praktijk moet een vertrouwde en prettige omgeving worden voor jou en je partner. Een plek waar je altijd naar toe kunt voor hulp en advies.

Als team houden wij ervan elkaar te inspireren, motiveren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. We willen nieuwe dingen leren, ons persoonlijk ontwikkelen en net dat beetje extra’s bieden. We zijn verloskundigen die je begeleiden, coachen en ondersteunen waar nodig. Jullie vragen zijn leidend voor de begeleiding die wij bieden. We sluiten aan bij jullie wensen en behoeften.

In onze praktijk werken we met een professioneel team van verloskundigen en echoscopisten. Wij bieden je deskundige begeleiding met zorg en aandacht. Onze prioriteit is de gezondheid en het welzijn van jou en jullie kind.

Naast de basis verloskundige zorg bieden we je ook extra zorg aan, deze innovatieve aanpak onderscheid ons van anderen. Zo bieden we je extra echo’s aan om de ontwikkeling van je kind goed in de gaten te houden en jullie hierbij te betrekken. Er is een goede samenwerking met o.a. een bekkenbodemfysiotherapeut, lifestyle coach, yoga docente, psychosociaal therapeut en een voedingsdeskundige, welke je allen kan raadplegen wanneer gewenst.

Ons werkgebied

Weert en omliggende gemeenten

Wij begeleiden zwangere vrouwen in het gehele gebied rondom Weert, Stramproy, Nederweert en omgeving. Woon je niet in één van bovenstaande plaatsen, maar wil je wel dat wij jouw zwangerschap begeleiden, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ons team

Emmely Delhoofen

Emmely Delhoofen

Oprechte aandacht, intuitief, gepassioneerd, vrolijk, daadkrachtig.

Mijn naam is Emmely Delhoofen. Sinds mijn afstuderen in 2004 ben ik mijn werk alleen maar leuker gaan vinden. Door de jaren heen leerde ik dat een barende vrouw een paar dingen nodig heeft: liefde, tijd, rust en een beetje humor. Als verloskundige probeer ik altijd terug te gaan naar die basis. De vrouw en haar partner staan centraal voor mij en als verloskundige ben ik er voor jullie. Mijn taak is om jullie alle mogelijkheden te laten zien en daarin te begeleiden, maar jullie kiezen je eigen pad. Meegaan in het vertrouwen van een vrouw in zichzelf, de puurheid daarvan, dat is magisch! De eerste ontmoeting tussen een vader, moeder en baby maken me nog elke keer blij. Als ik dan naar huis rij terwijl de zon opkomt, voel ik me een rijk en gelukkig mens.

Naast verloskundige ben ik ook een super trotse moeder van drie prachtige jongens, Gijs (2009), Pim (2010) en Bas (2012).

Sonja van Meijl

Eerlijk, empathisch, ondernemend, vooruitstrevend, gezellig.

Ik heb samen met Emmely de opleiding tot verloskundige gevolgd in Kerkrade. Na mijn afstuderen in 2004 heb ik eerst 5 jaar als waarneemster gewerkt in verschillende verloskundigenpraktijken door het hele land, en ben ik zelfs twee keer een korte periode werkzaam geweest in Oeganda. Vanaf 2009 ben ik werkzaam in mijn geboortestad Weert.

Samen met mijn gezin woon ik in Weert, ik ben zelf moeder van 3 jonge kinderen, 2 dochters en 1 zoon. Ik heb dus ook zelf mogen ervaren hoe mooi, spannend en bijzonder de periode is die jullie als aanstaande ouders zullen doormaken.

Ik werk met heel veel plezier in ons leuke team en hoop jullie snel te mogen begroeten in onze praktijk.

Verloskundigenpraktijk Weert - Sonja van Meijl
Verloskundigenpraktijk Weert - Kristel Gijsen

Kristel Gijsen

Vakkundig, enthousiast, leergierig, ervaringsdeskundige, spontaan,

Mijn naam is Kristel Gijsen en ik werk sinds 2009 bij Verloskundigenpraktijk Weert. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Daarnaast heb ik me in de loop der jaren verder gespecialiseerd als echoscopiste.

Toen ik vroeger als tiener naar het programma ´De bevalling´ keek dacht ik: verloskundige is het mooiste beroep van de wereld. En dat denk ik nog steeds. Het blijft voor mij iedere keer weer een wonder dat er zoiets moois en geweldigs door de natuur gevormd wordt! Dit meest bijzondere moment uit een leven mag ik keer op keer als verloskundige meemaken en met zorg begeleiden. Ik ben daarom ook trots dat ik samen met mijn collega’s in zo’n fijne praktijk mag werken.

In 2016 en 2019 ben ik zelf moeder geworden van een prachtige zoon Bent en dochter Viv. Mijn eigen zwangerschap, bevalling en kraamperiode hebben me een extra verrijking binnen het vak gegeven. Wat een ervaring, een avontuur dat ik niet had willen missen. Onvergetelijk en zo bijzonder!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen in onze praktijk en te begeleiden bij deze unieke gebeurtenis.

Miranda van Stiphout

Rustig, hartelijk, gedreven, bevlogen, luisterend oor.

Mijn naam is Miranda van Stiphout en woon samen met mijn vriend Ben en dochter Tess (2020) in Roggel. In 2013 ben ik in Maastricht afgestuurd als verloskundige. Na het afstuderen ben ik in meerdere praktijken in Nederland werkzaam geweest. Sinds oktober 2015 werk ik met veel plezier in Weert. Samen met een leuk team in een gezellige populatie.

Ik vind het belangrijk dat zwangeren en hun partners met een tevreden gevoel terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het blijft iedere dag bijzonder om in dit proces mensen te mogen begeleiden. Ik kijk er dan ook naar uit jullie snel te ontmoeten.

Binnen de praktijk kunnen jullie mij ook tegen komen tijdens een (pret)echo en het plaatsen/verwijderen van spiralen.

Verloskundigenpraktijk Weert - Miranda van Stiphout
Verloskundigenpraktijk Weert - Janne Berkvens

Janne Berkvens

Betrokken, nuchter, gezellig, nieuwsgierig, gemotiveerd.

Ik ben Janne Berkvens, verloskundige sinds juli 2019. Een aantal jaar geleden wist ik nog niet wat ik wilde, welk beroep nu echt bij mij past. Tot ik de opleiding verloskunde tegenkwam. Een vak waarin ik al mijn enthousiasme en passie kwijt kan. Gaandeweg leerde ik hoe bijzonder het is om zwangeren te mogen begeleiden gedurende deze spannende maar mooie fase in hun leven. Ik vind het belangrijk dat een zwangere vrouw vertrouwen heeft in haar eigen lichaam. Ik hoop hieraan bij te kunnen dragen door, gedurende de zwangerschap, handvaten aan te reiken daar waar nodig. Op deze manier begeleid ik de zwangere en haar partner gedurende het proces. Het mooiste is uiteindelijk om aan de zijlijn getuige te mogen zijn van een vrouw die in haar volle kracht haar kind op de wereld zet. Dat is de kers op de taart van mijn mooie vak!

Naast het werk als verloskundige kun je bij mij ook terecht voor het plaatsen van een spiraaltje. In september 2019 ben ik gestart met de opleiding tot echoscopiste.

Inge Peerlings

Praktijkassistente

Mijn naam is Inge Peerlings en ik werk sinds 2019 bij Verloskundigenpraktijk Weert als praktijkassistente.

Verloskundigenpraktijk Weert - Inge Peerlings
Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt