Welkom bij Verloskundigenpraktijk Weert!

Verloskundigenpraktijk Weert, een bijzonder en uniek concept op het gebied van verloskunde in Midden-LImburg. Wij zijn een vooruitstrevende verloskundigenpraktijk die vrouwen uit Weert e.o., exclusief begeleidt tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode.

In onze praktijk werken we met een professioneel team van verloskundigen en echoscopisten. Wij bieden je deskundige begeleiding met zorg en aandacht. Onze prioriteit is de gezondheid en het welzijn van jou en jullie kind.

Naast de basis verloskundige zorg bieden we je ook extra zorg aan, deze innovatieve aanpak onderscheid ons van anderen. Zo bieden we je extra echo’s aan om de ontwikkeling van je kind goed in de gaten te houden en jou hierbij te betrekken. Er is een samenwerking in een multidisciplinair team met o.a. een bekkenbodemfysiotherapeut, lifestyle coach, yoga docente, psychosociaal therapeut en een voedingsdeskundige welke je allen kan raadplegen wanneer gewenst.

Verloskundigenpraktijk Weert, Noordkade 2 te Weert
Onze verloskundigenpraktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Molenakker, Noordkade 2 te Weert. Dit is een paramedisch centrum waar naast onze verloskundigenpraktijk ook Echocentrum Weert,  Topfysiotherapie® en haptotherapie ‘De Basis’  en huisartsenpraktijk Koopmans/Ponte gevestigd is.

Verloskundige zorg in Weert, Stramproy, Nederweert, Ospel e.o.
Wij begeleiden zwangere vrouwen in het gehele gebied rondom Weert, Stramproy, Swartbroek, Laar, Altweerterheide, Tungelroy, Nederweert(-Eind) en Ospel. Woon je niet in één van bovenstaande plaatsen, maar wil je wel dat wij jouw zwangerschap begeleiden, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Emmely Delhoofen
  Emmely Delhoofen Verloskundige – echoscopiste

  Mijn naam is Emmely Delhoofen en ik woon samen met mijn man en drie zonen in Nederweert. Sinds 2004 werk ik met veel plezier als verloskundige. Het werken met gezonde mensen die een van de mooiste momenten in hun leven mee maken en waarvan ik deelgenoot mag zijn, het onvoorspelbare van de dag die de verloskunde kenmerkt en de vele verschillende mensen die ik ontmoet en leer kennen, maken dat ik het mooiste beroep heb dat er is.

  • Sonja van Meijl
   Sonja van Meijl Verloskundige – echoscopiste

   Ik heb samen met Emmely de opleiding tot verloskundige gevolgd in Kerkrade. Na mijn afstuderen in 2004 heb ik eerst 5 jaar als waarneemster gewerkt in verschillende verloskundigenpraktijken door het hele land, en ben ik zelfs twee keer een korte periode werkzaam geweest in Oeganda. Vanaf 2009 ben ik werkzaam in mijn geboortestad Weert.

   Samen met mijn gezin woon ik in Weert, ik ben zelf moeder van 3 jonge kinderen, 2 dochters en 1 zoon. Ik heb dus ook zelf mogen ervaren hoe mooi, spannend en bijzonder de periode is die jullie als aanstaande ouders zullen doormaken.

   Ik werk met heel veel plezier in ons leuke team en hoop jullie snel te mogen begroeten in onze praktijk.

   • Miranda van Stiphout
    Miranda van Stiphout Verloskundige – echoscopiste

    Mijn naam is Miranda van Stiphout en woon samen met mijn vriend Ben in Roggel. In 2013 ben ik in Maastricht afgestuurd als verloskundige. Na het afstuderen ben ik in meerdere praktijken in Nederland werkzaam geweest. Sinds oktober 2015 werk ik met veel plezier in Weert. Samen met een leuk team in een gezellige populatie.

    Ik vind het belangrijk dat onze cliënten met een tevreden gevoel terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het blijft iedere dag bijzonder om in dit proces mensen te mogen begeleiden. Ik kijk er dan ook naar uit jullie snel te ontmoeten.

    Binnen de praktijk kunnen jullie mij ook tegen komen tijdens een (pret)echo en het plaatsen/verwijderen van spiralen.

    • Kristel Gijsen
     Kristel Gijsen Verloskundige – echoscopiste

     Ik ben Kristel Gijsen en woon samen met mijn vriend Paul in Roggel. Sinds 2008 ben ik als waarnemend verloskundige werkzaam geweest in diverse praktijken in het hele land en bij Verloskundigenpraktijk Weert, waar ik sinds augustus 2014 in vaste dienst ben. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in echoscopie, waardoor we veel echo’s zelf kunnen maken.