BEREIKBAARHEID

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 0495 – 537 130.

Voor spoedeisende zaken, dag en nacht, bereik je ons via bovenstaand telefoonnummer. De telefoon wordt buiten de spreekuren doorgeschakeld naar de dienstdoende verloskundige. Indien er geen verbinding tot stand komt kun je bellen met het ziekenhuis Weert, telefoonnummer: 0495 – 572 100.

Voor niet spoedeisende vragen bel je Verloskundigenpraktijk Weert liefst tijdens kantooruren. Dit kan ook via het nummer 0495 – 537 130.

E-CONSULT

Via dit E-consult kun je ons niet-dringende vragen stellen of andere zaken aan ons doorgeven. We streven ernaar om binnen 24 uur je vraag te beantwoorden. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen met vragen als je dat fijner vindt.

Bel voor ongerustheid, dringende vragen of spoedgevallen in de zwangerschap en/of bij de bevalling altijd meteen het praktijknummer 0495-537130.

Door het inschrijfformulier in te vullen gaat u akkoord met het vastleggen van uw gegevens. Lees hier meer over in ons privacybeleid.

Naam (* verplicht)

Emailadres (* verplicht)

Telefoonnummer (* verplicht)

Vraag of opmerking

[recaptcha]

AFSPAAK MAKEN

Naam (* verplicht)

Emailadres (* verplicht)

Telefoonnummer (* verplicht)

Vraag of opmerking

[recaptcha]

Op een snelle en makkelijke manier jezelf bij ons aanmelden? Dat kan via nevenstaand inschrijfformulier.  Wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug voor het inplannen van de eerste echo vanaf 7-8 weken zwangerschap!

Je kunt je ook telefonisch aanmelden op telefoonnummer 0495 – 537 130

Door het inschrijfformulier in te vullen gaat u akkoord met het vastleggen van uw gegevens. Lees hier meer over in ons privacybeleid.

LOCATIE

Gezondheidscentrum Molenakker
Noordkade 2
6003 ND WEERT

www.verloskundigenweert.nl
info@verloskundigenweert.nl
Volg ons op

PRIVACY

Bij verloskundigenpraktijk Weert, hechten wij groot belang aan de privacy van onze cliënten en de gebruikers van de website. Daarom hebben we een privacy verklaring opgesteld die je kunt nalezen via de volgende link: privacy en cookieverklaring.

KLACHTENREGELING

Wij hopen dat jullie onze begeleiding als prettig ervaren. Toch kan het voorkomen dat je niet (volledig) tevreden bent over onze zorg. In dat geval nodigen we jullie uit om dit met ons te bespreken. Wij staan altijd open voor een gesprek hierover. Als een gesprek niet mogelijk is, of als een gesprek het probleem niet oplost, kunnen jullie een klacht indienen bij een onafhankelijke instantie. Ga hiervoor naar klachtverloskundige.nl.