Verloskundigenpraktijk Weert is in 2004 gestart als solopraktijk door Emmely Delhoofen. In 2009 is de praktijk overgegaan in een maatschap, door de toetreding van Sonja van Meijl. Met ingang van augustus 2014 is Kristel Gijsen in vaste dienst van de praktijk en sinds oktober 2015 is Miranda van Stiphout bij ons komen werken als vaste waarneemster.

De Basis, Noordkade 2 te Weert
De hoofdlocatie van onze verloskundigenpraktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Molenakker aan de Noordkade 2 te Weert. Dit is een paramedisch centrum waar naast onze verloskundigenprakijk ook Topfysiotherapie® en haptotherapie ‘De Basis’, psychotherapie praktijk ‘Overhoop’, ErgoTherapeutisch Centrum, Diëtistenpraktijk Mirjam Coolen en Huidtherapeutisch centrum Weert zijn gevestigd.

Gezondheidshuys, Oudenakkerstraat 61 te Weert
Daarnaast heeft de verloskundigenpraktijk een nevenvestiging in het Gezondheidshuys aan de Oudenakkerstraat 61 te Weert. Ook het Gezondheidshuys is een medisch centrum waarin meerdere disciplines vertegenwoordigd zijn, waaronder apotheek, huisartsen, fysiotherapie, logopedie, diëtetiek, medische pedicure, osteopathie en podotherapie.

Verloskundige zorg in Weert, Stramproy, Swartbroek, Nederweert, Ospel e.o.
Onze verloskundigen begeleiden zwangere vrouwen in het gebied Weert, Stramproy, Swartbroek, Laar, Altweerterheide, Tungelroy, Nederweert(-Eind) en Ospel. Woon je niet in één van bovenstaande plaatsen, maar wil je wel dat de verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Weert jouw zwangerschap begeleiden, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Emmely Delhoofen
  Emmely Delhoofen Verloskundige – echoscopiste

  Mijn naam is Emmely Delhoofen en ik woon samen met mijn man en drie zonen in Nederweert. Sinds 2004 werk ik met veel plezier als verloskundige. Het werken met gezonde mensen die een van de mooiste momenten in hun leven mee maken en waarvan ik deelgenoot mag zijn, het onvoorspelbare van de dag die de verloskunde kenmerkt en de vele verschillende mensen die ik ontmoet en leer kennen, maken dat ik het mooiste beroep heb dat er is.

  • Sonja van Meijl
   Sonja van Meijl Verloskundige – echoscopiste

   Ik heb samen met Emmely de opleiding tot verloskundige gevolgd in Kerkrade. Na mijn afstuderen in 2004 heb ik eerst 5 jaar als waarneemster gewerkt in verschillende verloskundigenpraktijken door het hele land, en ben ik zelfs twee keer een korte periode werkzaam geweest in Oeganda.

   Vanaf 2009 ben ik werkzaam in mijn geboortestad Weert, waar ik altijd al gehoopt had uiteindelijk terecht te komen. Ik ben sinds Augustus 2014 trotse moeder van onze dochter Floor, en heb inmiddels dus ook zelf mogen ervaren, hoe mooi, spannend en bijzonder de periode is die jullie als aanstaande ouders zullen doormaken.

   Ik werk met heel veel plezier in ons leuke team en hoop jullie snel te mogen begroeten in onze praktijk.

   • Miranda van Stiphout
    Miranda van Stiphout Verloskundige – echoscopiste

    Mijn naam is Miranda van Stiphout. Sinds 2013 ben ik afgestudeerd en heb ik in meerdere regio’s in het land gewerkt. Sinds oktober 2015 werk ik met veel plezier in Weert. Verloskundige zijn, is en blijft fantastisch! Je maakt steeds weer één van de wonderlijkste dingen van de natuur mee: het proces van de zwangerschap en geboorte! Ik vind het heel bijzonder om (aanstaande) ouders hierin te mogen begeleiden. Iedere dag is weer anders en de afwisseling in het vak maakt het nou zo bijzonder.

    • Kristel Gijsen
     Kristel Gijsen Verloskundige – echoscopiste

     Ik ben Kristel Gijsen en woon samen met mijn vriend Paul in Roggel. Sinds 2008 ben ik als waarnemend verloskundige werkzaam geweest in diverse praktijken in het hele land en bij Verloskundigenpraktijk Weert, waar ik sinds augustus 2014 in vaste dienst ben. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in echoscopie, waardoor we veel echo’s zelf kunnen maken.